Maak kennis met de LifeSaver Wayfarer, de best presterende waterzuiveraar op de markt.

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 11:56

De Wayfarer™, de perfecte oplossing voor backpackers, kampeerders en avontuurlijke reizigers.

 

De jongste telg in de LifeSaver® familie is de Wayfarer™. Het is de kleinste, lichtste en meest betaalbare draagbare waterzuiveraar tot nu toe.

 

Met behulp van dezelfde technologie die wordt gebruikt in de andere waterzuiveraars van LifeSaver® verwijdert de Wayfarer™ 99,999% van de virussen, 99,9999% van de bacteriën en 99,99% van de cysten en parasieten uit zoetwaterbronnen.

Met een gewicht van slechts 323 gram is deze compacte waterzuiveraar licht genoeg voor lange afstandswandelingen. En het vervangbare filterpatroon filtert tot maar liefst 5000 liter vervuild water.

 

De WayFarer™ is standaard uitgerust met een 1,2 meter lange aanvoerslang om water uit een bron te halen en een 1,6 meter lange slang om een bidon of fles te vullen. De Wayfarer™ een indrukwekkend doorvoervolume van 1,4 liter per minuut.

 

Uiteraard maakt de Wayfarer™ ook gebruik van dezelfde FailSafe-technologie als alle andere waterzuiveraars van LifeSaver®. Dit betekent dat zodra de filtermembranen verstopt zijn door verontreiniging en geen water meer door het filter kan stromen. Op die manier wordt voorkomen dat de gebruiker per ongeluk verontreinigd water drinkt.

 

De Wayfarer™ is de enige compacte waterzuiveraar voor wandelaars en hikers die onafhankelijk is getest en die voldoet aan de volledige NSF/ANSI P231-drinknormen voor waterzuivering.

 

En met een prijs van slechts € 119,95 heb je een waterzuiveraar die zorgt voor zuiver schoon drinkwater, voor de prijs van een standaard waterfilter dat alleen de grove verontreinigingen uit het water haalt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.