Cube - de kleine gele levensreddende vriend

Gepubliceerd op 24 april 2024 om 11:37

De Cube – de kleine gele levensreddende vriend

De Cube is door LifeSaver ontwikkeld in samenwerking met hulporganisaties. Deze organisaties hadden behoefte aan een waterzuiveraar die zonder chemicaliën en zonder stroom een heel gezin kan voorzien van veilig en schoon drinkwater.

Het resultaat van de samenwerking is de Cube met een inhoud van 5 liter. Door zijn geringe formaat en bijvoorbeeld de plaatsing van het handvat, is de Cube makkelijk te dragen en te gebruiken door alle leden binnen een gezin.

De Cubes die wereldwijd worden verzonden naar rampgebieden hebben altijd de kleur geel. Dit om te voorkomen dat ze worden doorverkocht en daardoor dus niet terecht komen bij de mensen waarvoor ze bestemd zijn: gezinnen in nood die niet de beschikking hebben over schoon, helder drinkwater, omdat door een (natuur)ramp de eigen watervoorziening niet meer functioneert.

De Cube zuiveraars zijn net als alle andere LifeSaver zuiveraars uitvoerig getest conform uitgebreide NSF P231-protocol. De Cubes verwijderen 99,999% virussen, 99,99999% bacteriën en 99,99% cysten.


De Cube is er nu ook voor iedereen. Zoek je een handige, praktische waterzuiveraar voor in je kampeerbus of op de camping, dan is de Cube de beste keuze. In het wit verkrijgbaar via onze verkoopkanalen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.