LifeSaver C1 en C2

De C1 en C2 waterzuiveraars zijn de grote jongens in het assortiment. Zeer geschikt voor een dorp of voor plaatsing bij een off-grid cabin. De techniek is gelijk aan die van de kleinere varianten.

LifeSaver C1

De C1 is ontworpen om eenvoudig aan te sluiten op een bovengrondse wateropslagtank (min. 2 meter boven de grond) of zelfs op een gemeentelijke toevoer. De enige vereiste is een druk van minimaal 0,2 Bar (2,85 PSI). Met deze hoeveelheid druk hoeft de gebruiker alleen maar aan de kraan te draaien om een ​​sterke stroom veilig drinkwater vrij te geven.

De filtermembranen die in de C1 worden gebruikt, zijn dezelfde als in al onze hoogwaardige luchtreinigers en beschermen gebruikers daarom tegen virussen, bacteriën en protozoa (cysten).

De C1 levert enorme hoeveelheden veilig drinkwater, terwijl hij toch relatief licht en robuust is.

Zuivert tot 500.000 liter water veilig drinkwater met één kraan

Verwijdert: Virus – 99,99%; Bacteriën - 99,9999%; Cysten - 99,99%

Afvoerpoort ingebouwd voor routinematige reiniging en spoelen van filter

Productmaterialen en afvalwater zowel BPA- als BPS-vrij

Gemakkelijk verwisselbare, vervangbare filterpatronen

Snel debiet

Geen chemicaliën of elektriciteit nodig

FailSafe-technologie – Zodra de filtermembranen zijn geblokkeerd, kan er geen water meer doorheen, waardoor gebruikers veilig blijven

Lichtgewicht en robuust, met snelkoppelingen, waardoor het perfect is voor nood- of rampenbestrijding

Meerdere C1-units kunnen in een daisychain met elkaar worden verbonden, werkend vanaf dezelfde bron, waardoor de uitvoer wordt vermenigvuldigd

De LifeSaver C1 is een microbiologische waterzuiveraar die gebruik maakt van ultrafiltratietechnologie om virussen, bacteriën, cysten en parasieten uit verontreinigde waterbronnen te filteren. LifeSaver-technologie filtert bacteriën uit tot minimaal Log 6 (99,9999%), virussen tot minimaal Log 4 (99,99%) en cysten tot minimaal Log 3 (99,99%) zoals gespecificeerd door NSF Protocol 231, gebaseerd op aanbevelingen van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA

LifeSaver C2

Ontworpen voor grootschalige gemeenschappelijke watervoorziening, ideaal voor scholen, ziekenhuizen, vluchtelingenkampen en andere gemeenschappelijke ruimtes. De LifeSaver C2 is een door de gemeenschap geleide grootschalige waterzuiveringsoplossing die 2 miljoen liter schoon water levert — bij dagelijks gebruik 6 jaar lang schoon, veilig water voor 300 mensen. Het LifeSaver C2-waterzuiveringssysteem is geschikt voor omgevingen waar de traditionele infrastructuur ontbreekt of ontoereikend is en is een integrale watervoorziening die wordt gedeeld door alle leden van een gemeenschap.

De C2-tank kan in één keer 750 liter water bevatten en kan worden aangesloten op een regenwateropvangsysteem om een ​​constante toevoer van schoon drinkwater te garanderen. Microbiologisch schoon water uit de tank kan worden gebruikt om te drinken, wassen, schoonmaken en koken.

De LifeSaver C2-oplossing voor waterzuivering wordt vertrouwd door internationale hulporganisaties over de hele wereld en kan snel in 1 uur worden geassembleerd - ideaal voor noodsituaties waar onmiddellijk schoon water nodig is.

De LifeSaver C2 heeft een op maat gemaakte aluminium standaard en opstappakket dat kan worden gekocht om de watertank te ondersteunen, zodat het op verschillende oppervlakken kan worden gebruikt. De standaard is ontworpen om de Britse inspectienormen voor gezondheid en veiligheid en werken op hoogte te overtreffen.

Zuivert tot 2 miljoen liter schoon drinkwater

Verwijdert: Virus – 99,99%: Bacteriën - 99,9999%:  Cysten - 99,99%;

Slaat tot 750 liter water in één keer op

Biedt 300 mensen 6 jaar lang schoon, veilig water bij dagelijks gebruik

Snel debiet - Water stroomt met een snelheid van 12 liter per minuut

Kan snel in 1 uur worden gemonteerd

Geen chemicaliën of elektriciteit nodig

Productmaterialen en afvalwater zijn zowel BPA- als BPS-vrij

FailSafe-technologie – Zodra de filtermembranen zijn geblokkeerd, kan er geen water meer doorheen, waardoor gebruikers veilig blijven

Onafhankelijk getest om te voldoen aan een aanpassing van de NSF/ANSI P231 drinkwaternormen voor waterzuivering

De LifeSaver C2 is een microbiologische waterzuiveraar die gebruik maakt van ultrafiltratietechnologie om virussen, bacteriën, cysten en parasieten uit verontreinigde waterbronnen te filteren. LifeSaver-technologie filtert bacteriën uit tot een minimum van Log 6 (99,9999%), virussen tot een minimum van Log 4 (99,99%) en cysten tot een minimum van Log 4 (99,99%) zoals gespecificeerd door NSF Protocol 231, gebaseerd op aanbevelingen van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA).