Assortiment waterzuiveraars van LifeSaver

LifeSaver brengt verschillende modellen op de markt die stuk voor stuk gemaakt zijn om jou van schoon drinkwater te voorzien.

LifeSaver waterzuiveraars verwijderen alle (onoplosbare) verontreinigingen groter dan 15 nanometer (0,015 micron) uit het water. Dit omvat zand, vuil, microplastics en alle watergedragen microbiologische verontreinigingen als virussen, bacteriën en cysten/protozoa. Het Actieve Koolfilter absorbeert chemicaliën en metalen zoals chloor, lood, nikkel en cadmium.

Kies een handig klein formaat als de Wayfarer of Liberty om mee te nemen in je rugzak, of kies een wat groter formaat zoals een Cube of Jerrycan als je echt off-grid gaat en je er zeker van wilt zijn dat je altijd de beschikking hebt over veilig en schoon drinkwater.

LifeSaver Wayfarer 

Geboren uit de geest van avontuur, is de LifeSaver Wayfarer™ compact en robuust. 

Het is ons kleinste en lichtste waterzuiveringssysteem tot nu toe.

Voel de vrijheid om verder te gaan met een waterzuiveraar in zakformaat, die tot 5.000 liter schoon, veilig drinkwater kan zuiveren.

LifeSaver Liberty

De LifeSaver Liberty™ is 's werelds eerste waterfles met ingebouwde waterzuiveraar,

De fles met interne inline-pomp is licht, robuust en zeer gebruiksvriendelijk. De beste waterzuiveringsfles voor outdoor liefhebbers, reizigers, backpackers en iedereen die ten alle tijden een voorraad betrouwbare drinkwater bij de hand wil hebben. 

LifeSaver Cube

Een robuust en draagbaar waterfilter dat 5.000 liter water kan zuiveren. Ideaal voor kleinere groepen mensen of gezinnen.

De LifeSaver Cube met ingebouwd filter, heeft een inhoud van 5 liter en is ideaal voor  gezinnen en groepen "on the move".

De Cube is van oorsprong ontwikkeld voor noodhulp in samenwerking met hulporganisatie Oxfam Novib.

LifeSaver Jerrycan

Een robuuste en draagbare waterzuiveraar die in staat is om 20.000 liter water te zuiveren door virussen, bacteriën, cysten en parasieten te verwijderen.

De LifeSaver Jerrycan heeft een inhoud van 18,5 liter en is daarmee zeer geschikt voor groepsexpedities, 4x4 rijders of mensen die langere tijd off-grid leven.