Laat watervervuiling je avontuur niet verpesten.

Gepubliceerd op 19 april 2024 om 11:26

Met de waterzuiveraars van LifeSaver® kunnen outdoor fans gehydrateerd blijven, ook in gebieden waar water vervuild is.

Helaas wordt met enige regelmaat afvalwater, soms per ongeluk, op de grote waterwegen geloosd. Niet zelden worden deze lozingen gecategoriseerd als een incident op laag niveau of worden niet in de officiële cijfers meegenomen. Bij een hoge waterstand belandt dit rivierwater helaas ook in natuurlijke plassen en poelen.

Ben je onderweg in waterrijk gebied wat wellicht vervuild is met afvalwater, dan kun je met de waterzuiveraars van LifeSaver® dit water met slechts een paar keer pompen veilig drinkbaar maken. LifeSaver® waterzuiveraars halen minimaal 99,99% van de schadelijke bacteriën, cysten én virussen uit het water en door de toevoeging van een actief koolfilter vermindert ook drastisch het gehalte aan chemicaliën en zware metalen en worden nare geuren en vreemde smaak verwijderd.

Of je nu gaat wandelen of een roadtrip maakt, met LifeSaver® kun je veilig op pad. De technologie van LifeSaver® is onafhankelijk getest volgens de hoogste normen en bevat Failsafe™-technologie om ervoor te zorgen dat er geen risico bestaat op het consumeren van verontreinigd water. En dat in alle modellen van LifeSaver®, of je nu gaat voor de kleine Wayfarer, de uitgebreidere Liberty, de praktische Cube of de stoere Jerrycan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.