Lifesaver, nu ook bekend van TV

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 15:41

Onlangs in de picture bij Renze op RTL4, nu ook te koop bij een groot aantal (online)winkeliers.

Lifesaver waterzuiveraars zijn draagbare filtersystemen, ontworpen om verontreinigd water veilig en betrouwbaar te zuiveren. Ze worden vaak gebruikt tijdens noodsituaties, avontuurlijke buitenactiviteiten en reizen naar gebieden met een gebrek aan schoon drinkwater. De LifeSaver waterzuiveraars, verkrijgbaar in verschillende formaten, zie Assortiment, zijn ontwikkeld met een innovatieve technologie genaamd hollow fiber membraanfiltratie. Dit filtratiesysteem is in staat om bacteriën, virussen, cysten, parasieten en microplastics uit water te verwijderen, zonder gebruik te maken van chemicaliën of elektriciteit.

Het doel is om 99,99% van de verontreinigingen te verwijderen, waardoor het water veilig is om te drinken. En dat geldt voor alle typen LifeSaver waterzuiveraars!

Het gebruik van Lifesaver waterzuiveraars is eenvoudig. Je vult de fles met onbehandeld water, pompt het water door het filter en het gezuiverde water komt uit de drinktuit of het kraantje! En door de FailSafe technologie ben je ervan verzekerd dat er nooit verontreinigd water uit het kraantje of drinktuitje komt!

Door deze FailSafe technologie en de eenvoudige manier van bedienen, worden Lifesaver waterzuiveraars beschouwd als de meest  betrouwbare en effectieve waterzuiveraars, die besmetting met watergerelateerde ziektes voorkomen. Niet voor niets kiezen hulpverleners en defensie voor LifeSaver.

Voor een goede werking, is het noodzakelijk om de instructies van de fabrikant te volgen, Zie voor meer informatie over het in gebruik nemen, het onderhouden en het voor langere tijd wegzetten, de instructiefilmpjes op deze website, zie How to?.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.